2005. május 1. Fertő-tó kerülés, MörbischÜberfasza királyság volt az egész hétvége!

Szombaton futottam egy félmaratont bemelítésképp: 2:00:08
7 km-ig alap pulzuson mentem, majd ott berohantam a csalánosba és egy percig kezemben tartottam a jövőt. Onnan nem volt köszönet, 10-el megemeltem a szívverésem így a második 10 km pár perccel jobb lett az elsőnél. Hatalmas gratuláció Áginak, Walterd feleségének, aki első lett! Gruppetto-s mezben állt az emelvényen, kezében a hatalmas kupával. Na, ezt csináljátok utána fiúk!

Vasárnap reggelre két guggolást nem tudtam bevállalni olyan jó állapotba kerültem, így hallgattam Macira és a soproni különítménnyel elfoglaltuk a rajtnál az utolsó sort. Maci jelesre vizsgázott, végig együtt tartotta a kb. 6 fős csapatát, bravó!!! Én 60-nál nem álltam meg az itatón, Gyurival mentünk tovább. 100-nál 34.5 volt az átlagunk, itt fagyott a mosoly az arcomra, kezdtem érezni a marcsi felét a lábaimban. A második itatónál is elrobogtunk, szerencsére Gyuri elkapott egy üveg vizet és elég pofátlanul elkértem és ha már nálam volt a felét meg is ittam. Köszi!
Cserébe Gyuri új erőre kapott és elkezdte ráncigálni a kb. 40 fős bolyunkat egy másik magyar srcáccal. Ezt 10 km to go-ig bírtam, aztán elővettem második zselémet és hagytam hadd menjenek. Innen szóló, Andit felhívtam, hogy helyezkedjen, jövök!

Adatok:
Táv: 128 km
Idő: 3ó48p nettó-bruttó
Átlag sebesség: 33,5 km/h
Pulzus: 146

A hivatalos eredmény szerint kicsit rosszabb, mert 3:14 perc alatt értem el a rajtig és ők 125 km-rel számítják az átlagot.

Fényképes dokumentumok alapján megelőztem legalább egy papírkutyát!
Gyuri nagyon nagyon erős, jó lesz rá odafigyelni. Kollina üzeni, hogy a szőlőhegyen mégis csak sikerült képet készíteni rólad is.

Dandruff-ra meg nem is találok szavakat.Képek

Kezdőlap